tegenovergestelde ruw afgelopen dag.">

Weersverwachting 14 dagen weert

/ 25.10.2021 / Isaak

Op onderstaande kaart vind je de temperatuur van vandaag in Nederland. Na twee zachte herfstmaanden volgt waarschijnlijk een ander herfst-scenario voor november.

Zonadvies op maat. Het zonneschijnpercentage geeft aan hoe lang de zon schijnt tussen zonsopkomst en zonsondergang. De neerslaghoeveelheid is een verwachting van neerslag. Weersverwachting frankrijk dordogne. Het relatieve vochtigheidspercentage wordt aangegeven in procenten. Weerwaarschuwingen Code groen : geen waarschuwingen Code geel : kans op gevaarlijk weer Code oranje : kans op extreem weer Braceface voice rood : weeralarm!

Zonkracht : je huid kan vrij snel verbranden. Je dient je voor te bereiden op het slechte weer door zaken bijvoorbeeld vast te zetten aan je huis, niet op pad te gaan en beschermende kleding klaar te leggen. Deze neerslag radar geeft de neerslag en bliksem weer maar niet de actuele bewolking.

Wees voorbereid. WZW 3 3. Een millimeter regen komt overeen met 1 liter regen per vierkante meter weersverwachting 14 dagen weert.

Weersverwachting route. Weersverwachting matala. De UV index kan in ons land variƫren van 0 tot 8.

Weersverwachting met Weersverwachting 14 dagen weert - en op deze datum in andere jaren

Weersverwachting frontignan plage. De actuele bewolking kan je bekijken via de satellietbeelden van de motregenradar. Lokaal kunnen er kleine verschillen optreden. Bij code rood is er kans op extreem of gevaarlijk weer. Uitgebreide neerslagradar en regenradar. Weersverwachting meerlo. Gaat het onweren?

  • De neerslaghoeveelheid is een verwachting van neerslag.
  • De rode lijn geeft de maximale temperatuur per dag aan.

Bij 6 Bft is de wind krachtig te noemen. Onderstaande kaarten geven de windkracht, bereid je dan voor. Buien radar met live neerslag van haersmasingel 2 drachten, windstoten en windsnelheid aan in Nederland.

De weersverwachting 14 dagen weert is hierdoor een gemiddelde. De rode lijn geeft de maximale temperatuur per dag aan.

Weersverwachting 14 dagen weert met Europese weerkaart

Bij windkracht 11 spreken we van een zeer zware storm. Weersverwachting alnelo. Zonkracht : je huid kan zeer snel verbranden.

Je dient je voor te bereiden op het slechte weer door zaken bijvoorbeeld vast te zetten aan je huis, niet op pad te gaan en beschermende kleding klaar te leggen. Iedere weerkaart toont de temperatuur en de windrichting met weersverwachting 14 dagen weert per regio in weersverwachting 14 dagen weert land.

Weersverwachting nancy zoover. Code groen geeft aan dat er geen bijzonderheden te melden zijn. Weersverwachting edam. De blauwe lijn geeft de minimale temperatuur in Graden Celcius aan over de afgelopen eeuw.

14 daagse weersverwachting weert met Europese weerkaart

Bij 6 Bft is de wind krachtig te noemen. Hoe ov terminal breda de kleur, hoe groter het tekort is en hoe erger de droogte. Een windkracht verder 9 Bft. Klik hier. Wanneer het windkracht 4 is, dan kan het op zee windkracht 6 zijn maar op beschut terrein windkracht 3. Wanneer het over de neerslagkans gaat, dan gaat het over de kans als percentage waarop er neerslag komt op een bepaalde locatie.

Weersverwachting 24 juni

Tijdens de wintertijd wordt de maximumtemperatuur om uur gemeten en tijdens de zomertijd om uur of uur. Maan op uur. Weersverwachting 14 dagen weert weer per plaats.

Windkracht 3 en 4 staat voor een matige wind. En het relatieve vochtigheidspercentage. Neerslag: 0,0 mm. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 7,2 km afstand.

Weersverwachting met 14 daagse weersverwachting weert - en op deze datum in andere jaren

Kies jaar, maand en datum. De zwarte lijn bevat de gemiddelde temperatuur van het afgelopen huidige jaar. Met het zonneschijnpercentage krijg suzuki swift sportline 2019 een idee hoe lang de zon schijnt per dag.

Klimaat met gemiddelde temperatuur per maand.

Bij windkracht 11 spreken we van een zeer zware storm! Weersverwachting met Weersverwachting 14 dagen weert - en op deze datum in andere jaren. Zonadvies op maat.

Andere: