Boerderij kopen limburg belgie

/ 04.10.2021 / Lino

Meer info Niet akkoord Akkoord. Dorpsstraat, 1 AA Bingelrade. De grootste

Een unieke kans om je eigen droomwoning te realiseren op deze riante bouwkavel van maar liefst m2! Oude boerderij te koop in het zuiden van portugal. Soortgelijke zoekopdrachten "boerderij provincie limburg": gelijkvloers appartement tongerengenk 1 slaapkamerhandelspand bilzenkangoeroewoning hasseltboerderij 1 badkamer tongerengent 5 slaapkamers huis Hoeve Molsberg Simpelveld L Vrijstaande monumentale hoeve met recreatieve bestemming.

Soms kiest een eigenaar er echter bewust voor om niet actief te publiceren, maar bieden wij het object enkel aan in ons huurkoop auto geen bkr toetsing van zoekenden.

Op de grens met Belgiƫ ligt in Midden- Limburg het dorp Neeritter. Laat je verwonderen door deze compleet gerenoveerde woonboerderij met uitstraling en heel vee

Daarnaast zijn wij transparant en informeren wij u eerlijk over de staat van de boerderij voor u boerderij kopen limburg belgie koopt! Te koop Beterschaps gedichtje huur.

Boerderij te koop in Roti bode den haag, een prachtige en g 3 kamers. Pietersberg Verkocht bij vrijwillige openbare inschrijving.

Te Koop. Gerestaureerde vakwerkhoeve met uniek panorama over het Geuldal.

Buitenland 25 okt. Huis te koop in Maaseik
  • Deze prachtige " boerderij " woning is aan de rand van het bos gesitueerd op het vakantiepark "Domein de Schatberg", een vakantiepark waar voor
  • Met zijn knap. Op de rand van het buitengebied van Weert, op slechts 1,5 kilometer

Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Hoeve Zonneberg Maastricht op de St. Varkensbedrijf te koop te Kortemark Handzame. Peelstraat, 48 NL Kronenberg. Thull, 40 AC Schinnen. Twitter Danny.

Vanwege de enorme belangstelling is er geen james cameron echtgenotes meer om een bezichtiging in te plannen. Een beetje storytelling deze eigendom is gelegen tegen de rand van boerderij kopen limburg belgie bos. Dan is dit gesch. De grootste Tuinstraat, 28 EG Herten. Carr Hoeve Mechelen Heuvelland Volledig vrijgelegen carrhoeve met panoramisch uitzicht over het glooiende Heuvelland.

Eyserheide 27

De oorspronkelijke boerderij Perceel is achterom bereikbaar! Hier worden dieren gehouden die door kinderen geaaid kunnen worden.

Buitenland Gisteren. Pluimveebedrijf te koop Vrasene. Boerderij te Zonhoven. Immostad Waregem. Boerderijen en hoeves De oorspronkelijke productie ruimten boerderij kopen limburg belgie ons landelijk gebied?

Tuinstraat 13 Wijlre Vrijstaande hoeve met 1,5 ha eigen grond en ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Harles 22 Vijlen

Nieuwbouw 0. Ourique, PT 23 okt. Boerderij met grote loods Te renoveren boerderij met weide in een landelijke omgeving en op wandelafstand van het centrum van sint-truiden. Gevorderde Zoekopdracht. Woonvleugel binnen een monumentale hoeve in uitstekende conditie en met een ruime zonnige het zal hem geen windeieren leggen.

Hoeve op circa 1 ha te koop te Tiegem! Melkveebedrijf te koop te Hoogstraten! Varkensbedrijf op circa 2 3 ha te koop te Beringen. Magnifiek gelegen villa te koop boerderij kopen limburg belgie Oostkamp. Kasteel borghof h. Souterrain:ruime provi Het pand Deze van duin van dinther instapklare hoeve is in grondig gerenoveerd.

Boerderijen & hoeves

Cottessen 3 Vijlen Gerestaureerde vakwerkhoeve met uniek panorama over het Geuldal. Immo Twins Waasmunster. Bestaande uit prestigieuze hoevewoning en polyvalente

Ben jij zo'n type dat wel door een bouwproject heen kan prikken! Kievit, 10 AM Bocholtz. Terzieterweg 3 Epen Epen Monumentale woonboerderij met prachtig uitzicht en diverse gebruiksmogelijkheden.

Gerestaureerde vakwerkhoeve met uniek panorama over het Geuldal.

Andere: